Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de creveți cu citrice slabe. Această rețetă face 8 porții cu 178 calorii, 17g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de roșii prune, suc de portocale, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Tacos De Creveți Cu Citrice, Tacos de creveți cu Salsa de citrice-avocado, și Tacos cu creveți usturoi-Cilantro (Tacos de Camarones al Mojo de Ajo) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 1 galon, amestecați creveții și ingredientele pentru marinată. Sac de etanșare. La frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Între timp, într-un castron mediu, amestecați ingredientele Salsa Fresca de castraveți. În castron mic, se amestecă ingredientele crema de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Crema Mexicană
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Scurgeți creveții; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Creveți
4
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați creveți; gătiți 3 până la 4 minute, amestecând ocazional, până la roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
6
Scurgeți, dacă este necesar. Spoon creveți pe tortilla; top cu castravete Salsa fresca, și se stropesc cu iaurt crema.
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.