Tacos Navajo

Tacos Navajo
Navajo Tacos durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20 g de proteine , 36 g de grăsimi și un total de 559 de calorii . Pentru 1,96 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest preparat mexican. Dacă aveți ulei, cârnați de porc în vrac, fasole pinto și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 61% . Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Navajo Tacos , Navajo Tacos și Navajo Tacos .

Instrucțiuni

1
Lăsați aluatul să crească. Între timp, pentru umplutură, gătiți carnea de vită și cârnații într-o tigaie la foc mediu până când nu mai sunt roz; scurgere. Se amestecă condimentele pentru taco, fasolea și apa. Se fierbe 15-20 de minute sau până când apa aproape se evaporă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
După ce aluatul crește, puneți pumnul în jos. Faceți tortilla împărțind aluatul în 10 până la 12 bile egale. Folosind o cantitate mică de făină, rulați fiecare minge într-o formă de 8 inci. cerc (tortilele trebuie să fie subțiri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
PunchPunch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Prăjiți fiecare tortilla în 1/4 inci. ulei incins pana se rumeneste, intorcand o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scurge tortilla pe prosoape de hârtie; tine de cald. Acoperiți fiecare tortilla cu amestec de carne, roșii, ceapă, salată verde, brânză și sos taco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TacoSos Taco
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Tacos funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Rozul spumant este și o combinație sigură. Premonition Cellars Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Premonition Cellars Pinot Noir
Premonition Cellars Pinot Noir
Acest vin prezintă arome concentrate de cireșe, merișor și căpșuni, cu note de condimente, fenicul și arome de stejar pe nas. Fructele roșii, merișorul tartă, zmeura și condimentele îmbracă paleta, terminând cu aciditate suculentă. Acest an răcoros a ajutat la păstrarea acidității sale naturale, iar maturarea lentă a permis un vin frumos echilibrat și cu alcool scăzut. Acest vin a fost butoiat timp de 20 de luni în stejar francez și are arome calde și prăjite.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista