Tacos De Piept Cu Varză Roșie

Tacos De Piept Cu Varză Roșie
Tacos de piept cu varză roșie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 579 calorii, 44G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați stoc de carne de vită, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tacos De Piept Cu Varză Roșie, Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent, și Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de coriandru.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați capetele de usturoi înjumătățite într-un singur strat pe o foaie de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Stropiți cu uleiul de măsline și condimentați cu sare. Îndoiți folia într-un pachet; prăjiți până se înmoaie, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Între timp, gătiți pieptul: pulsați cei 6 căței de usturoi într-un robot de bucătărie pentru a face o pastă. Condimentați ambele părți ale pieptului cu sare, piper, boia și praf de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Încălziți 2 linguri de ulei de canola într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, dacă este necesar, adăugați carnea în oală într-un singur strat și rumeniți pe ambele părți, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Scoateți carnea din oală și întindeți-o cu pasta de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Scurgeți uleiul și ștergeți cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
8
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de canola în oală și încălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați ceapa și gătiți 5 minute. Se condimentează cu sare și se amestecă zahărul brun; gatiti 5 minute. Se amestecă oțetul și se fierbe 2 minute. Întoarceți pieptul în oală, adăugați vinul și fierbeți, 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Adăugați bulionul și frunzele de dafin și reveniți la foc mic. Acoperiți, transferați la cuptor și gătiți până când carnea este fragedă, 2 ore până la 2 ore, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți pieptul din oală și lăsați să se odihnească 15 minute. Între timp, aruncați frunzele de dafin și puneți oala cu lichidul de fiert la foc mediu; se fierbe până se îngroașă, aproximativ 20 de minute. Strângeți usturoiul prăjit din piele și amestecați în lichid. Gustați și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar. Tăiați subțire pieptul împotriva bobului și aruncați cu o parte din sosul de usturoi prăjit. Încălziți tortilele; umpleți cu pieptul și acoperiți cu slaw.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Combinați 1 varză roșie rasă cu cap mic, 4 scallions feliate, 3 linguri de oțet de vin roșu, un strop de ulei de măsline și un strop de Sriracha într-un castron; condimentează cu sare. Puneți deoparte pentru a permite oțetului să-și facă magia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
5 Biscuiti Sarati, Maruntiti5 Biscuiti Sarati, Maruntiti
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
SrirachaSriracha
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Fotografie de Andrew McCaul
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții10
Scor De Sănătate48
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista