Tacos de pește din Baja

Tacos de pește din Baja
Tacos de pește Baja ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 455 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ceapă, tomatillo proaspăt, ardei iute chipotle și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Baja Tacos De Pește, Baja Tacos De Pește, și Baja Tacos De Pește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie grea cu ulei vegetal de 1/2 inch până când este fierbinte, fără a fuma. Înmuiați peștele în aluat pentru a acoperi uniform și așezați fâșii de pește în tigaie, fără a atinge. Gatiti pana devin aurii, aproximativ 2 pana la 3 minute. Întoarceți și gătiți până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Încălziți o fontă uscată sau o tigaie grea și tortilla de făină caldă până la încălzire. Asamblați tortilla stratificând pește, varză, maioneză și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Dientes De AjoDientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă împreună până se încorporează.
5
Puneți ingredientele într-un castron și amestecați.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Procesați ingredientele împreună, apoi fierbeți la foc mediu până la fierbere.
7
Se servește cald. Dacă folosiți ingrediente proaspete, fierbeți până la fiert.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista