Tacos de pește cu Chili Lime Allioli

Tacos de pește cu Chili Lime Allioli
Tacos de pește cu Chili Lime Allioli este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 666 calorii. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 9 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți chimen măcinat, cuișoare mediiusturoi, Obraji de cod 11 uncii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Norecipes. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Tacos de pește cu Chili Lime Allioli, Tacos de pește Chili Lime: o cină mexicană gata în 15 minute, și Lime și Chili Tacos de pește și Donna Hay' s 'Fresh and Light' cookbook {&giveaway} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ștergeți ardeii iute Guajillo cu un prosop de hârtie umed. Prăjiți ardeii până se parfumează într-un cuptor cu prăjitor de pâine. Aveți grijă să nu le ardeți sau vor fi amare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper GuajilloPiper Guajillo
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Scoateți tulpina și semințele și puneți-le într-un castron și acoperiți cu apă clocotită timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Scurgeți ardeii iute și puneți-i în vasul mic de lucru al unui robot de bucătărie împreună cu gălbenușurile de ou, coaja de tei, sucul de lămâie, usturoiul, sarea și zahărul. Blitz până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați uleiul de măsline în 5 adaosuri, procesând până se omogenizează de fiecare dată. Dacă robotul dvs. de bucătărie are un tub de alimentare, acesta va funcționa cel mai bine. Când amestecul este neted și fără bucăți, allioli este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Combinați sarea, chimenul măcinat, piperul negru și oregano Mexican într-un castron mic și presărați uniform pe ambele părți ale peștelui. Se toacă varza cu o mandolină sau un cuțit ascuțit și se acoperă cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano MexicanOregano Mexican
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați 1 1/2 " de ulei într-o oală cu fund greu și încălziți la 360 de grade F. Pregătiți un suport de sârmă căptușit cu câteva straturi de prosoape de hârtie.Pudrați peștele uniform cu 2 linguri de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Puneți restul de 1/2 cană într-un castron. Când uleiul este la temperatură, adăugați berea în făină și amestecați rapid împreună. Este în regulă dacă există câteva bulgări, dar asigurați-vă că nu amestecați prea mult. Bateți peștele și prăjiți-l în loturi până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Scurgeți peștele pe suportul căptușit cu prosoape de hârtie. Odată ce tot peștele este prăjit, creșteți căldura uleiului la 375 de grade F. prăjiți din nou peștele până când crusta se rumeneste. Al doilea prăjit asigură că peștele rămâne crocant. Pentru a vă construi tacosul de pește, încălziți tortilele și scurgeți și uscați varza. Puneți o tortilla și adăugați niște varză mărunțită, acoperiți cu niște pește prăjit și allioli de var chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Se servește cu pene de var pentru stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții3
Scor De Sănătate30
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista