Tacos de Halibut cu Salsa de piersici

Tacos de Halibut cu Salsa de piersici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $5.2 pe portie. O porție conține 298 calorii, 27G de proteine, și 3G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de salsa ușoară, tortilla de porumb supradimensionată, halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este remarcabil. Încercați Tacos de Halibut la grătar cu Salsa Verde, Halibut cu Salsa de piersici Zesty, și Halibut la grătar cu Salsa de piersici și piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Configurați grătarul pentru gătit direct la foc mediu și ungeți grătarele.
Așezați halibutul pe o farfurie și frecați cu condimente taco. Acoperiți cu folie de plastic și vindecați la frigider timp de 30 de minute.
Așezați halibutul pe grătar și acoperiți. Gatiti 4 minute pe fiecare parte, sau pana cand pestele se fulgi usor cu o furculita.
Scoateți din grătar și lăsați să stea 10 minute.
Între timp, într-un castron mediu, combinați salsa, piersicile și ienibaharul.
Tăiați halibutul în bucăți de mușcătură.
Așezați bucățile de halibut în tortilla încălzită și acoperiți cu amestec de salsa și salată de varză.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.