Tacos Cu Citrice

Tacos Cu Citrice
Reteta Tacos de citrice este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, primar și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 113 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, afine, avocado haas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tacos De Pește Cu Citrice, Tacos De Creveți Cu Citrice, și Tacos De Pește Cu Citrice.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Procesați sucul de lămâie, coaja, avocado, sarea și piperul într-un mini robot de bucătărie până se omogenizează. Adăugați treptat uleiul până se emulsionează. Condimentați pansamentul, după gust, cu sare și piper suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Folosind un cuțit de tăiat și lucrând peste un castron mare pentru a prinde sucul, îndepărtați coaja și miezul alb din portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
4
Tăiați între membrane pentru a îndepărta segmentele direct în vas. Strângeți orice exces de suc din membrane direct în vas și aruncați membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați năsturelul și merisoarele uscate. Se amestecă cu sucul de portocale și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Sare și PiperSare și Piper
Suc De PortocaleSuc De Portocale
NasturelNasturel
1
Întindeți 1 parte a feliilor de jicama cu puțin din pansament. Folosind feliile de jicama așa cum ați face o tortilla, așezați salata de Nasturel în centrul fiecărei felii de jicama și pliați pentru a face tacos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
JicamaJicama
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2
Nota bucătarului: pansamentul poate fi făcut și manual. Folosiți o furculiță pentru a zdrobi avocado până se omogenizează și adăugați coaja de tei și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
SucSuc
3
Șoptind constant, stropiți în ulei până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate15
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista