Taco de Crab și Cactus cu Salsa Tomatillo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 438 calorii, 34G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars - pie or Die ca desert. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Burgeri Taco cu Salsa Tomatillo, Umplutură de Cactus Taco (nopales En Ensalada), și 10 Top Tomatillo s și Tomatillo prăjit și Salsa verde de măsline pentru rețete similare.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.