Tablescape Piesa centrală Mini prăjituri în trei moduri

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete sudice în cutia de rețete, Tablescape Center Piece Mini Cakes Three Ways ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 29 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 3 g de grăsimi și un total de 130 de calorii. Această rețetă servește 38. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amestec de prăjitură cu vanilie, zahăr de cofetă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Rețete similare includ Tablescape Center Piece Mini Cakes Three Ways, Saucy Center Chocolate Cakes și Saucy-center Mocha Cakes.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Echipament special: 8 forme de mini brioșă (2 inchi) 8 forme de mini brioșă (3 inchi) 1 forma de cupcake (24 de conturi) 24 de căptușeli albe de cupcake Pungă de patiserie sau pungi resigilabile cu fermoar Vârf rotund de patiserie (numărul 804 sau similar) 4 Petit fours dreptunghiular cumpărat de la magazin (de culoare levănțică) Huse de hârtie pentru cupcake cu flori violete Suport mic de desert argintiu cu 3 niveluri Crenguțe lavandă, proaspătă sau uscată Sclipici comestibil (disponibil la magazinele de artizanat și produse de panificație)
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade. Pulverizați formele de mini brioșă cu spray de gătit antiadeziv. Pudram usor cu faina si asezam pe o tava de foaie. Tapetați tava pentru cupcake cu căptușeală de hârtie albă.
Pregătiți amestecul de prăjitură conform instrucțiunilor de pe ambalaj, înlocuind apa din rețetă cu zara. Umpleți formele de brioșă și cupcakes la 2/3 din drum până la vârf. Ar trebui să obțineți aproximativ 18 prăjituri.
Coacem, rotind tavile la jumatate, pana cand blaturile sunt aurii si o scobitoare introdusa in centru iese curata. Cutiile de brioșă vor dura aproximativ 8 până la 10 minute, cupcakes vor dura 12 până la 15 minute.
Scoateți din cuptor și răciți 5 minute înainte de a desface și de a se răci complet pe un grătar de răcire.
Combinați 1/2 cană de zahăr de cofetă cu suficient suc de lămâie pentru a forma o glazură subțire de consistența siropului. Vopsiți cu cantități egale de colorant alimentar roșu și albastru până când se ajunge la culoarea de lavandă dorită.
Puneți prăjiturile cu susul în jos pe un grătar de răcire montat în interiorul unei tăvi de foaie.
Turnați glazura peste partea de sus a prăjiturii, lăsând-o să picure pe părțile laterale și acoperiți complet tortul. Permiteți configurarea.
Între timp, amestecați suficient zahăr de cofetar (1/4 până la 1/3 cană) pentru ca glazura să se îngroașe; ar trebui să fie despre consistența aluatului de clătite.
Adăugați o picătură suplimentară sau 2 din fiecare colorant alimentar pentru a adânci culoarea.
Puneți glazura într-o pungă mică cu fermoar și tăiați colțul. Țevi doar peste partea de sus a prăjiturii canelate, lăsându-i să picure pe părțile laterale.
Pentru a face glazura pentru brioche, combinați cutia de glazură de vanilie cu cantitatea de zahăr de cofetari rămasă pentru a se întări ușor și pentru a lăsa glazura să mențină o formă atunci când este curățată. Colorează cu cantități egale de colorant alimentar roșu și albastru până la culoarea de lavandă dorită.
Puneți într-o pungă de patiserie sau într-o pungă cu fermoar resigilabilă, prevăzută cu un vârf rotund pentru patiserie. Puneți 12 cupcakes în capace de cupcake cu levănțică. Puneți glazura deasupra, ținând vârful chiar deasupra suprafeței cupcake-ului și ridicând ușor în timp ce stoarceți pentru a forma o minge de glazură.
Puneți cupcakes la distanță uniformă pe cel mai mare nivel inferior și deasupra fiecarei cu o crenguță mică de lavandă. Pe nivelul din mijloc aranjați uniform prăjiturile canelate. Pe primul nivel, locul 4 a cumpărat petit fours. Odată ajuns pe masă, stropiți întregul stand cu sclipici comestibil.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tortul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.