Tabbouleh Cu Cereale Mixte

Tabbouleh Cu Cereale Mixte
Tabbouleh cu cereale mixte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 10 și costă 1,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 363 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare middl eastern. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de mentă, orz perlat, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Tabbouleh cu cereale mixte cu vinete prăjite, naut și mentă, Tabbouleh Din Cereale Integrale, și Tabbouleh de conopidă cu măsline verzi (fără cereale, Vegan, crud, Paleo) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fiecare bob separat in 2 cani de apa si 1 lingurita de sare. Acoperiți și aduceți la fierbere. Întoarceți căldura la minim; fierbeți quinoa 20 de minute, orzul 35 de minute și boabele de grâu 55 de minute sau până când apa este absorbită și boabele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
OrzOrz
BoabeBoabe
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
ApăApă
SareSare
2
Lăsați să stea, acoperit, 15 minute.
3
Combinați boabele într-un castron și lăsați să se răcească. (Boabele pot fi gătite cu până la 3 zile în avans și refrigerate.) Se amestecă sucul de lămâie și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BoabeBoabe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista