Tabbouleh Burger
Reteta Tabbouleh Burger ar putea satisface pofta de Est middl în jurul valorii de 45 minute. O porție conține 158 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă vegană servește 10 și costă $1.15 pe portie. Dacă aveți apă, roșii, castraveți și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Burger Club: Premiat Logan County Burger Patty Topi, Rețetă Burger de vită (burger elvis cu salată și castraveți), și Surf N ' Turf Burger (Burger la grătar cu homar și slănină) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală cu apă ușor sărată.
Adăugați grâul bulgur, reduceți focul la foc mic și gătiți, neacoperit, timp de aproximativ 10 minute, sau până când tot lichidul este absorbit. Se lasă deoparte să se răcească.
Într-un castron mare, combinați pătrunjelul, castravetele, roșiile, menta, uleiul de măsline, usturoiul, sucul de lămâie, sarea și piperul după gust.
Adăugați bulgurul răcit și amestecați bine.
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F (180 buc. C sau marca de gaz 4). Tapetați o tigaie cu pergament sau un covor de copt din silicon.
Adăugați făina și amidonul de porumb în amestecul de salată Tabbouleh. Frământați până se încorporează bine. Dacă amestecul dvs. este prea umed, adăugați puțină făină.
Coaceți timp de 40 până la 45 de minute, răsturnând la jumătatea drumului, până când este ferm și abia începe să se rumenească. Le puteți mânca exact așa, dar devin foarte delicioase dacă le prăjiți în puțin ulei de susan după ce le coaceți, doar pentru a obține puțină crustă aurie crocantă!
Puteți mânca acest patty cald sau rece. Îmi place totul de la sine, dar este, de asemenea, super delicios într-o pita sau pe pâine plată. Este bun și pe un coc de grâu cu un schmear de hummus sau sos tzatziki.
De la cei mai buni burgeri vegetarieni de pe planetă: 101 creații vegane inspirate la nivel global, pline de arome proaspete și gusturi noi interesante de Joni Marie Newman. Text 2011 de Joni Marie Newman; fotografie 2011 Editura Rockport. Publicat de Fair Winds Press.