Tăiței Singapore cu creveți și varză chineză
Rețeta tăiței Singapore cu creveți și varză chineză ar putea satisface pofta ta chineză în jur 15 minute. Această rețetă face 4 porții cu 445 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de morcov, ceapă de primăvară, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Varza chinezească se prăjește cu tăiței de orez, carne de porc și coriandru, Fidea Din Singapore, și Fidea Din Singapore.
Instrucțiuni
Dacă folosiți tăiței uscați, așezați într-un vas rezistent la căldură, acoperiți cu apă clocotită și lăsați la macerat 5 minute sau urmați instrucțiunile ambalajului.
Între timp, încălziți uleiul într-un wok și amestecați ghimbirul timp de 1 min.
Adăugați pudra de curry și gătiți încă 1 min.
Adăugați varza și morcovul și amestecați timp de 2 minute.
Se amestecă împreună bulionul, zahărul și oțetul și se adaugă în tigaie cu creveții, mugurii de fasole și tăiței scursi. Gatiti pana se incalzeste, apoi amestecati prin ceapa primavara, impartiti intre boluri si serviti cu un strop de ulei de ardei iute si sos de soia.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gabrielskloof Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.