Szechuan Carne De Vită Stir-Fry

Szechuan Carne De Vită Stir-Fry
Szechuan carne de vită Stir-Fry este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 25. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 45 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, friptură de vită, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Carne de vită și varză se amestecă prăji, Carne De Vită Mongolă, și Carne de vită și Broccoli se amestecă.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura transversal în felii subțiri, apoi tăiați fiecare felie în fâșii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2
Așezați carnea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați usturoiul și piperul zdrobit; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4
Combinați următoarele 4 ingrediente.
5
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați carne, în loturi; se amestecă 1 până la 2 min. sau doar până când fâșiile de carne nu mai sunt roz în centre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Transferați pe farfurie; deoparte.
8
Adăugați morcovii și țelina în tigaie; se amestecă 2 min. Întoarceți carnea în tigaie împreună cu amestecul de pansament; se amestecă 1 până la 2 min. sau până când carnea este gata și sosul este ușor îngroșat. Se amestecă ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista