Supa pentru ziua de după Paști

Supa pentru ziua de după Paști
Supa pentru ziua de după Paște este un aperitiv care servește 9. O porție conține 225 de calorii, 9 g de proteine și 9 g de grăsimi. Pentru 1,61 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați sparanghel, praz, bulion de legume din carton și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este perfect pentru toamna. Cu un scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de Paște, Supă de Miel de Paște și Supă de Morcovi de Paște.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, căleți prazul în unt până se înmoaie. Se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat bulionul, apa, pătrunjelul, herbes de Provence, arpagicul, semințele de țelină și nucșoara. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Semințe De țelinăSemințe De țelină
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat CubulețeUnt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată MăruntFelie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Tăiați vârfurile sparanghelului și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Tăiați tulpinile în 1/2 inch. bucăți; adăugați în tigaie. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când sparanghelul este fraged. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Un Vârf Generos De Garam MasalaUn Vârf Generos De Garam Masala
4
Într-un blender, procesați supa în loturi până la omogenizare. Întoarceți totul în tigaie. Amestecați cartofii. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute. Se amestecă vârfurile de sparanghel; acoperiți și fierbeți 5-8 minute mai mult sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă șunca și smântâna; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
3 Cartofi Roșii Mici, Curățați De Coajă și Tăiați Cubulețe3 Cartofi Roșii Mici, Curățați De Coajă și Tăiați Cubulețe
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Un Vârf Generos De Garam MasalaUn Vârf Generos De Garam Masala
5
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții9
Scor De Sănătate9
Revista