Supa italiană de nuntă a lui Chef John necesită aproximativ 6 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 161 de calorii , 11 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 1,15 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și cumpărați ulei vegetal, tulpină de vită, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63% , care este solid. Încercați supa italiană de nuntă , supa italiană de nuntă și supa italiană de nuntă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încinge 2 lingurițe de ulei vegetal într-o oală mare și grea la foc mare; felie maro de ciocan de vită în ulei încins până se prăjește și se rumenește pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se adauga ceapa, morcovul, telina, apa, frunza de dafin, 3 catei de usturoi curatati de coaja si boabele de piper negru; aduceți amestecul la fiert. Reduceți focul la mic și fierbeți până când carnea cade de pe oase și supa capătă culoarea maro, 4 până la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați mai multă apă dacă nivelul bulionului de vită scade sub aproximativ 5 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Puneți coastele de vită în congelator până când sunt ferme și foarte reci, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
5
Tăiați carnea în cuburi și puneți-o la congelator până aproape înghețată, încă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Batem oul cu patrunjel, 2 catei de usturoi si smantana intr-un castron. Se amestecă pesmetul și 1/4 cană de brânză Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Parmigiano Reggiano
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Căpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Puneți cuburi de carne de vită parțial congelate în robotul de bucătărie și amestecați cu 1/3 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru până când carnea de vită este măcinată grosier, 5 până la 10 impulsuri. Pulsați amestecul de pesmet până când amestecul este măcinat fin, încă aproximativ 5 impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3 Căni De Făină Universală Sau Mai Multă, După Cum Este Necesar
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Transferați carnea într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și puneți-o la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Strecurați bulionul de vită într-o oală mare de supă, aruncând carnea de vită și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 Conservă De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Se amestecă bulionul de pui în supa de vită și se amestecă cu pasta de roșii. Aduceți amestecul de bulion la fiert și asezonați cu sare și piper negru după gust. Se amestecă varza în bulion; se fierbe varza pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Scoateți 2 lingurițe din amestecul de carne și rulați în chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
12
Turnați pastina în supa care fierbe, gătiți timp de 5 minute și adăugați ușor chiftele. Fierbeți până când chiftelele sunt fierte și fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Pastina
1 Conservă De Porumb
13
Se servesc in boluri garnisite cu un praf de piper negru sau o presara de branza Parmigiano-Reggiano tocata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)