Supa de mazăre a lui Sarah este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 363 calorii. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca o supa foarte preț rezonabil pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc sărată, mazăre, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 35%. Rețete similare includ Sarah Bernhardt Prăjituri (Sarah Bernhardt-Kager) (Daneză), Salată De Mazăre Rece, și Zahăr Snap Pean și morcov Soba fidea.
Instrucțiuni
1
Așezați mazărea întreagă uscată într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi și înmuiați 8 ore sau peste noapte.
Se amestecă mazărea uscată, baza vegetală, carnea de porc sărată, ceapa, morcovii, arpagicul, savurosul, sarea și piperul. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 2 ore, până când mazărea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțită
Sare De Porc
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)