Supa ușoară de orz de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 296 calorii, 22g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, cartof, morcovi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până cartofi ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Cartofi Dulci ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Seria de supă de vită-Partea 2: Supă de vită și orz, Supă de vită și orz, și Supă de vită și orz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez la foc mediu, gătiți și amestecați carnea de vită, ciupercile, țelina și ceapa până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă făina până se amestecă; adăugați treptat bulion. Se amestecă morcovii, cartoful, piperul și sarea. Aduceți la fierbere. Se amestecă orzul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Grăsime De Porc înapoi
Orz
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane Salvatoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 45-50 de minute sau până când orzul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
3
Bateți laptele și pasta de roșii; încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire