Supă Thailandeză De Nucă De Cocos De Pui (Tom Kha Gai)

Nevoie de o supă fără gluten și fără lactate? Supa Thailandeză de nucă de cocos de pui (Tom Kha Gai) ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 258 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Mergeți la magazin și ridicați dezosate, ciuperci, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă Thailandeză De Pui Și Nucă De Cocos, Supă Thailandeză De Nucă De Cocos De Pui (Tom Kah Gai), și Supă thailandeză de pui și nucă de cocos (Tom Kha Kai) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați laptele de cocos, bulionul, ghimbirul și lămâia și aduceți la fierbere la foc mare.
Adăugați pui, ciuperci, suc de lămâie, sos de pește, zahăr și pastă de chili. Reduceți căldura și fierbeți până când puiul este ferm și opac, 5 până la 10 minute. Aruncați lemongrass.
Garnisiți porții cu busuioc și coriandru.