Supă rece picantă de castraveți cu creveți Pocați
Supa de castraveți picantă rece cu creveți Poșați este o fără gluten, fără lactate și primal supă. Această rețetă servește 4 și costă 2,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 129 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește asiatic, frunze de dafin, frunze de mentă sau și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon fiert la rece cu salată de castraveți, Supă Rece De Castraveți, și Supă Rece De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sare, morcovi, țelină, vin alb, frunze de dafin și boabe de piper în 1 litru de apă într-o cratiță de dimensiuni medii setată la foc mediu-mare. Aduceți lichidul la foc mic.
Adăugați creveții în coji, apoi lăsați apa să fiarbă. Gatiti timp de 60 de secunde, amestecand o data sau de doua ori.
Scoateți creveții imediat și așezați într-un singur strat pentru a se răci la temperatura camerei. Se dă la frigider până se răcește bine, aproximativ 1 oră. Curățați creveții chiar înainte de servire.Faceți supa: spălați castraveții, dar nu-i curățați de coajă.
Tăiați o bucată de 6 inci din centrul unui castravete.
Tăiați această bucată în zaruri minuscule de 1/8 inch; pus deoparte.
Tăiați restul de castravete în bucăți de centimetru-inch.
Așezați bucățile de centimetru-inch într-un robot de bucătărie împreună cu apă de cupă-cupă, pulsați de câteva ori pentru a rade, apoi rulați mașina până când castravetele este complet neted și aproape lichefiat.Tapetați o strecurătoare mare, cu ochiuri fine, cu 2 straturi de pânză de brânză. Puneți strecurătoarea căptușită peste un castron mare.
Adăugați piureul de castraveți, lăsând lichidul să cadă în castron. apoi, folosind spatele unei linguri de lemn, apăsați pulpa rămasă pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Aruncați pulpa.
Adăugați chilis de pasăre Thailandeză verde tocată, sos de pește asiatic și suc de lămâie. Se răcește bine. (Puteți face în avans până la acest punct și refrigerați până la 2 zile.) Gustați supa, reglați condimentele dacă este necesar cu puțin mai mult sos de pește sau suc de lămâie după gust. Evitați sarea.Puneți supa rece în boluri puțin adânci și serviți, garnisită cu castraveți tăiați cubulețe rezervate, creveți pocați curățați și mentă.