Supa picantă de legume thailandeze este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 182 calorii. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o supă accesibilă. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Un amestec de lapte de cocos, sos de soia, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este destul de bun. Încercați Gaeng Khae (Supă Picantă De Legume Thailandeze), Picant Legume Pad Thai, și Picant Thai Legume Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți orezul și apa la fiert într-o oală. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu și gătiți ceapa, usturoiul, ghimbirul și morcovii 5 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se amestecă în broccoli, ardei gras roșu, lapte de cocos, bulion, vin, sos de pește, sos de soia, ardei Chile Thailandezi, iarbă de lămâie, sos de usturoi și șofran. Simmer 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Thai Chili
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Elixirul G
Sos De Pește
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
șofran
Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se toarnă supa în loturi într-un blender sau robot de bucătărie și se amestecă până se omogenizează și devine cremoasă. Reveniți la oală și amestecați iaurtul și orezul fiert. Se acoperă cu coriandru pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Thai poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Field Recordings Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.