Ciorba peruviană de creveți și porumb este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 703 calorii, 34G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână varză, apă, creveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Chowder De Porumb De Creveți, Chowder de creveți și porumb, și Chowder de creveți și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați creveții și 1 linguriță de sare și gătiți, amestecând frecvent, până când creveții sunt roz și fermi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Îndepărtați cu o lingură cu fante. Când creveții sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, curățați-i și lăsați-i deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Adăugați ceapa, cayenne, boia, chimenul și încă o linguriță de sare în oală. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați Tabasco, dovlecei, varză, cartofi, porumb și apă în oală. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
(rezervati 1 Lingura)
Sos Tabasco
Cuțit De Toaletă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați smântâna și fierbeți timp de 10 minute. Se amestecă creveții curățați, lingurița rămasă de sare și mazărea, dacă se folosește. Gatiti pana cand crevetii sunt doar incalziti, aproximativ 2 minute.
Recomandarea vinului: vă recomandăm vinurile din Alsacia din nou și din nou, deoarece sunt atât de versatile, îmbunătățind atât de multe tipuri de alimente. Aici un pinot gris, nuci și bogat, va avea corpul și aroma pentru a evidenția frumos supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot Gris
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.