Supa de Legume mixte este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 14 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 181 calorii. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca o supă, și se face în jurul valorii de 1 oră și 15 minute. Un amestec de linte, țelină, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Leguminoase plăcinta păstorului Meu, Ardei umpluți cu salată de tri-leguminoase, și Supă De Legume Mixte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, gătiți slănina până când este crocantă; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, Opționale
2
Adăugați ingredientele rămase și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 până la 1-1/2 ore sau până când lintea și mazărea sunt fragede.