Supă groasă de pui și orez cu napi
Supa groasă de pui și orez cu napi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 392 calorii, 30g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți oregano, cimbru, busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Supă Groasă De Orez De Pui, Supă de linte roșie cu pui și napi, și Supă De Pui Groasă.
Instrucțiuni
Combinați apa și puiul într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și gătiți, neacoperit, 1 oră.
Scoateți puiul din lichidul de gătit (bulion); puneți puiul într-un castron și răciți timp de 15 minute.
Îndepărtați pielea de la pui și îndepărtați carnea de pe oase, aruncând pielea și oasele. Tăiați puiul în bucăți de mușcătură; acoperiți și răciți. Se strecoară bulionul printr-o sită într-un castron mare; aruncați solidele. Degresați grăsimea de pe suprafață; aruncați. Rezervați 6 căni de bulion.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați prazul, busuiocul, cimbru și oregano; saut 5 minute sau până când prazul este rumenit.
Adăugați bulion rezervat, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Se amestecă napii și orezul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 30 de minute sau până când napii sunt fragede. Zdrobiți parțial napii cu un tocător de cartofi.
Adăugați pui, lapte și sare și gătiți 5 minute sau până când se încălzește bine.
Se ia de pe foc și se adaugă brânză, amestecând până se topește.