Supa franceză de ceapă roșie ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 499 calorii, 18g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați grosolan manchego, boabe de piper, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulion, apă, condimente și 1/2 linguriță de sare la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Bulion
Apă
Sare
2
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă 15 minute.
3
Între timp, gătiți ceapa în ulei cu 1/4 linguriță sare într-o oală medie grea la foc mediu, acoperită, amestecând ocazional, până devine aurie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Se adaugă vin și se fierbe, neacoperit, până se reduce la 2 linguri, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
5
Se strecoară bulionul printr-o sită în amestec de ceapă și se fierbe rapid, neacoperit, 10 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
6
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
7
Supă de oală în 4 boluri rezistente la cuptor așezate într-o tigaie cu 4 fețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
Tigaie
8
Așezați felii de baghetă deasupra și presărați fiecare cu 1/2 cană de brânză. Se fierbe aproximativ 6 inci de la căldură până când brânza se topește și se clocotește, aproximativ 2 minute.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.