Supă de vită și orz

Supă de vită și orz
Supa de vită și orz ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde cutia de rețete de aperitive. Această rețetă are 9 porții și costă 58 de cenți per porție. O porție conține 138 de calorii , 10 g de proteine și 2 g de grăsimi . Mergi la magazin și cumpără apă, oțet de mere, mărar și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute . Este oferită de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 75% , ceea ce este destul de bine. Dacă îți place această rețetă, aruncă o privire la aceste rețete similare: Supă de vită și orz la slow cooker , Supă de orz cu ciuperci și Salată de orz cu legume .

Instrucțiuni

1
Într-o oală olandeză sau o oală pentru supă, puneți oasele pentru supă, apa, ceapa, supa, oțetul, sarea, piperul și foile de dafin. Aduceți încet la fierbere; îndepărtați spuma cu o spumieră. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 3-4 ore. Aruncați foile de dafin. Puneți oasele deoparte pentru a se răci; scoateți carnea de pe oase și tăiați-o cubulețe. Îndepărtați grăsimea de pe suprafața supei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Mazăre Congelată Sau ConservatăMazăre Congelată Sau Conservată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați carnea, morcovii, țelina, cartofii, orzul, cimbrul și mărarul. Acoperiți și gătiți timp de 1 oră sau până când orzul și legumele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
OrzOrz
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții9
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareSupăAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista