Supă de varză și fasole albă

Supă de varză și fasole albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de varză și fasole albă. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 476 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Dacă aveți la îndemână coaja parmigiano-reggiano, piper, kale și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă De Fasole Albă Și Varză, Supă de fasole albă și varză, și Supă De Varză Și Fasole Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți fasolea cu apă cu 2 inci într-o oală și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea, neacoperit, 1 oră.
3
Scurgeți fasolea într-o strecurătoare și clătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Gatiti ceapa in ulei intr-o oala de 8 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
6
Adăugați fasole, bulion, 1 litru de apă, coajă de brânză, sare, piper, frunze de dafin și rozmarin și fierbeți, neacoperite, până când fasolea este doar fragedă, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
RozmarinRozmarin
BrânzăBrânză
PiperPiper
FasoleFasole
BulionBulion
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
7
În timp ce supa fierbe, cârnați maronii (dacă se utilizează) în loturi într-o tigaie grea la foc moderat, întorcându-se, apoi transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
8
Se amestecă morcovii în supă și se fierbe 5 minute. Se amestecă kale, cârnați și apă rămasă de litru și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, până când kale este fragedă, 12 până la 15 minute. Condimentează supa cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MorcovMorcov
CârnațiCârnați
ApăApă
KaleKale
SupăSupă
1
* Supa este cea mai bună dacă este făcută cu 1 sau 2 zile înainte. Se răcește complet, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Subțire cu apă, dacă este necesar. * Lacinato este disponibil la standuri agricole, piețe de produse specializate și magazine de alimente naturale. Rețineți că are multe aliasuri: varză toscană, varză neagră, cavolo nero, varză dinozaur și varză neagră plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
ApăApă
KaleKale
SupăSupă
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate37
Revista