Supă De Tortilla
Supa de Tortilla este o fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 294 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză monterey jack, smântână, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Supă de Tortilla prăjită la foc cu benzi de tortilla Ancho, Supă De Tortilla, și Supă De Tortilla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați roșiile, ceapa și usturoiul într-un blender; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Transferați într-o cratiță mare.
Adăugați bulion de pui și condimente. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 3 minute.
Între timp, tăiați tortilla în 1/4-in. benzi; se prăjește în ulei fierbinte până se rumenesc și se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Supă de oală în boluri; se acoperă cu fâșii de tortilla, smântână și brânză.