Supă de scoici pentru Tomoko
Supa de scoici pentru Tomoko ar putea fi doar supa pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 2.88 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 177 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de bulion de pui, scoici potrivite, scurte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 56%. Încercați Chow Mein pentru Tomoko, Supă De Scoici / Supă De Scoici Miso, și Supă De Scoici De Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți shiitakes. Tăiați și aruncați tulpinile. Tăiați subțire capacele de ciuperci.
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri, combinați ciupercile, bulionul, orezul, ceapa și 2 căni de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Între timp, curățați scoicile sub apă curgătoare rece. Aruncați orice care nu se închide când este atins.
Adăugați scoici în tigaie, întoarceți focul la mare, acoperiți și aduceți din nou la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când scoicile se deschid, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Se amestecă mizuna, apoi se toarnă supa în boluri largi.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Clams. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.