Supă de salsa de fasole neagră
Reteta Supa de salsa de fasole neagra se poate face in aproximativ 55 de minute . Pentru 4,14 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 705 de calorii , 73 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă de la Allrecipes necesită ceapă, sare, roșii conservate și morcovi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 61% . Acest scor este solid. Burgerii de fasole neagră și legume cu salsa de porumb , caviarul Carolina - salsa de fasole neagră și pui condimentat cu salsa de fasole neagră și mango sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă morcovii, țelina și ceapa și se gătesc 15 minute.
Se toarnă în bulion de pui.
Amestecați roșiile tăiate cubulețe cu ardei iute verzi, fasole neagră, sherry și usturoi. Asezonați cu chimen, piper cayenne și sare. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mic și se fierbe 20 de minute.
Amestecați coriandru în ultimele minute de gătire.