Supă De Roșii Groasă
Nevoie de o fără gluten, întreg 30 și supă vegană? Supa de roșii groasă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 158 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână crenguțe de cimbru, crutoane de cartofi prăjiți, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Supă De Roșii Groasă, Supă De Roșii Groasă, și Supă Groasă De Busuioc De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare de supă, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați ceapa, feniculul și cimbru și gătiți legumele la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa și feniculul se înmoaie, aproximativ 8 minute. Se amestecă pasta de roșii și se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand, timp de 5 minute.
Adăugați apa și roșiile și sucurile lor și aduceți la fierbere. Se fierbe supa la foc moderat, amestecând ocazional, până când lichidul se reduce cu o treime, aproximativ 30 de minute. Aruncați cimbru.
Transferați jumătate din supă într-un blender și piure până se omogenizează. Întoarceți piureul în oală.
Serviți supa cu crutoane de cartofi prăjiți, Gremolata de fenicul-portocală și brânză fontina tăiată cubulețe.