Supa de roșii cu gătit lentă este un aperitiv fără gluten. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine, 53 g de grăsimi și un total de 631 de calorii. Pentru 2,39 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, suc de legume, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 51%, care este solid. Rețete similare sunt supa de roșii cu fiert lent, supa de busuioc de roșii cu fiert lent și supa de roșii cu curry.
Instrucțiuni
1
Se toarnă sucul de legume, piureul de roșii, bulionul de pui, smântâna grea și uleiul de măsline într-un aragaz lent. Amestecați untul, praful de ceapă, ardeiul, parmezanul, foile de dafin și zahărul în amestecul de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Până La 9 Linguri De Apă
Suc De Legume
1 Cană De Mentă Proaspătă, Mărar Sau O Combinație Ușor Ambalată
1 Ceapă Medie, Tăiată în Jumătate și Feliată Pe Lungime
Piure De Roșii
Cremă Grea
3/4 Linguriță Busuioc Uscat
8 Ceai, Capetele Rădăcinilor Tăiate
5 Linguri Gem De Zmeura
Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch Bonnet
1/2 Cană De Kiwi Feliat
1/2 Linguriță Zahăr Granulat Superfin Sau Obișnuit