Supă de roșii condimentată Indian

Supă de roșii condimentată Indian
Supa de roșii condimentată cu India ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 104 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână semințe de muștar maro, semințe de chimen, chili serrano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Supă de roșii răcită cu condimente indiene cu carne de crab, Supă de roșii prăjită cu năut condimentat Indian și foc, și Salsa De Roșii Condimentată Indiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere. Într-un robot de bucătărie, rotiți usturoiul și chili-ul până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa și pulsul până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Răzuiți într-un castron mare și amestecați castraveți și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Tăiați un X în fundul fiecărei roșii și scufundați-l în apă clocotită până când coaja începe să se onduleze înapoi, aproximativ 30 de secunde. Clătiți sub apă curentă rece până se răcește. Puneți o strecurătoare peste bol cu amestec de ceapă. De lucru peste strecurătoare, trageți coji de pe roșii și se taie și se aruncă miezuri. Stoarceți ușor sucul și semințele din roșii. Apăsați semințele pentru a extrage sucul; aruncați semințele. Pe o placă de tăiere cu un suc bine, roșii tocate; se toarnă orice suc care se colectează în filtru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați roșiile tocate în castron cu amestec de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Într-un castron mic, amestecați concentratul de tamarind cu 1/4 cană de apă caldă. Se amestecă în amestecul de roșii, împreună cu coriandru, mentă și ghimbir. Într - o tigaie antiaderentă de 6 până la 8 inci la foc mediu, amestecați chimenul măcinat până când este parfumat, 2 minute; adăugați la supă. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Chimen MăcinatChimen Măcinat
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Supă de oală în boluri; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1/4 cană de iaurt. Într-o tigaie antiaderentă de 1 până la 2 litri, care are un capac etanș, combinați ulei, Semințe de chimen, semințe de muștar și semințe de nigella. Se pune la foc mare și se amestecă până când condimentele încep să apară, 30 de secunde până la 1 minut. Acoperiți și agitați energic până când popping începe să scadă, 1 până la 2 minute. Puneți semințele fierbinți în mod egal peste supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista