Supă de roșii și spanac

Supă de roșii și spanac
Supa de roșii și spanac este un aperitiv fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian. Această rețetă face 4 porții cu 171 de calorii, 5 g de proteine și 8 g de grăsime fiecare. Pentru 1,18 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 de minute. 6 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână roșii conservate, roșii conservate, usturoi și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 75%. Acest scor este solid. Supa Tortellini de rosii cu spanac, Supa Tortellini de rosii cu spanac și Supa de roșii Tortellini cu spanac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încinge o oală de supă medie la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați uleiul, eșalota și usturoiul. Se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați roșiile scurse și roșiile zdrobite, amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Adăugați bulion și amestecați pentru a combina supa. Amestecați spanacul în pumni pentru a se ofili și combinați cu supa. Asezonați supa cu sare și piper după gustul dvs. Aduceți supa la un balon, reduceți căldura și fierbeți 10 până la 15 minute pentru a reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vinul ONEHOPE Reserve Pinot Noir cu o evaluare de 4,1 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
Cireșe negre coapte | Cola | Opulent | Vanilie
DificultateNormal
Gata În27 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista