Supă de roșii și spanac
Supa de roșii și spanac este un aperitiv fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian. Această rețetă face 4 porții cu 171 de calorii, 5 g de proteine și 8 g de grăsime fiecare. Pentru 1,18 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 de minute. 6 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână roșii conservate, roșii conservate, usturoi și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 75%. Acest scor este solid. Supa Tortellini de rosii cu spanac, Supa Tortellini de rosii cu spanac și Supa de roșii Tortellini cu spanac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încinge o oală de supă medie la foc moderat.
Adăugați uleiul, eșalota și usturoiul. Se fierbe 5 minute.
Adăugați roșiile scurse și roșiile zdrobite, amestecați.
Adăugați bulion și amestecați pentru a combina supa. Amestecați spanacul în pumni pentru a se ofili și combinați cu supa. Asezonați supa cu sare și piper după gustul dvs. Aduceți supa la un balon, reduceți căldura și fierbeți 10 până la 15 minute pentru a reduce.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vinul ONEHOPE Reserve Pinot Noir cu o evaluare de 4,1 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin]()
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
Cireșe negre coapte | Cola | Opulent | Vanilie