Supă de pui cu curry de cocos
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete indiene în repertoriul dvs., supa de pui cu nucă de cocos și curry ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 4,09 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1171 de calorii , 73 g de proteine și 53 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Vă este adusă de Taste of Home. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru iarnă . Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână pastă de curry, frunze de busuioc și coriandru, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 77% . Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Supa de linte cu curry cu nucă de cocos thailandeză , Supa curry cu nucă de cocos thailandeză și curry curry cu kofat/carne .
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, aduceți laptele de cocos la fiert. Gatiti, neacoperit, 10-12 minute sau pana cand lichidul scade la 3 cani. Se amestecă pasta de curry până se dizolvă complet.
Între timp, pregătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Adăugați bulion, zahăr brun, sos de pește și sare de usturoi la amestecul de curry; se intoarce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, 10 minute, amestecând din când în când. Se amestecă puiul; căldură prin.
Scurgeți tăițeii; împărțiți între șase boluri mari de supă. Se pune supa peste taitei; porții de top cu legume, busuioc și coriandru.