Supă De Pește Bourride S 0toise - Provence Cu Un Sucololi

Supă De Pește Bourride S 0toise - Provence Cu Un Sucololi
Supa de pește Bourride s Bucormtoise - Provence cu un Bucormoli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă servește 60 și costă 100 de cenți pe porție. O porție conține 106 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați șofran, căței de usturoi, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Supă De Pește Bourride S 0toise - Provence Cu Un Sucololi, Bourride cu lămâie a Amboliolis, și Bourride (tocană de pește cu un Orkrokuloli) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare aduceți la fiert roșiile și ceapa tocate aproximativ, 5 căței de usturoi, cimbru, șofran și coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
șofranșofran
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline și un pahar de vin alb plus 1 litru de apă.Se fierbe timp de 20 de minute.Între timp, lăsați usturoiul rămas într-un piure într-un pistil și mortar (sau lichidați-l dacă vă simțiți leneș).Se amestecă în 2 gălbenușuri de ou și se adaugă sare și piper.Bateți treptat uleiul de măsline rămas într-un jet subțire, folosind un tel, până când simțiți că aioli este suficient de gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
AioliAioli
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați suc de lămâie după gust și lăsați pe o parte. (Răsplătește-te pentru eforturile tale bând celălalt pahar de vin!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Tăiați peștele jupuit și dezosat în bucăți de 1" și adăugați-l în cratiță.Braconați 15 minute.Apoi scoateți peștele cu o lingură de scurgere și păstrați-l cald.Cerneți bulionul și aruncați *legumele.Întoarceți stocul în tigaie și reîncălziți ușor.Luați aproximativ jumătate din aioli și bateți gălbenușul de ou rămas în el. Apoi turnați încet stocul încălzit pe el, amestecând continuu.Întoarceți acest amestec în tigaie și încălziți ușor, amestecând tot timpul, până se îngroașă slightly.It ar trebui să fie ca o cremă destul de subțire. Nu-l lăsați să fiarbă, altfel se va coagula.Împărțiți peștele gătit între bolurile de servire și turnați supa peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
AioliAioli
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se servește cu felii subțiri de pâine franceză prăjită și aioli rămași.Notă: servesc legumele * - roșii, ceapă și usturoi pe lateral ca o legumă suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
AioliAioli

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții60
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista