Supa de pește ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 55 de porții cu 49 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cod, old bay, suc de scoici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 145 ar spune că a lovit locul. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt A muri pentru supă de pește, Supă De Pește, și Ciorba de pește a lui Jfk.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul și untul în fundul unei oale mari (6-qt) la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați vinul, dacă îl folosiți, și măriți focul, gătiți, descoperit până când vinul se reduce la jumătate. (Dacă nu folosiți vin, adăugați 1/4 cană de apă cu sucul de scoică.)2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
Apă
Vin
1
Adăugați cartofii, sucul de scoici, frunza de dafin, cimbru, sare și piper și condimentul Old Bay. (Cartofii ar trebui să fie abia acoperiți cu lichidul din oală. Dacă nu, adăugați apă astfel încât să fie.) Aduceți la foc mic, apoi coborâți focul la mediu și gătiți, acoperit, până când cartofii sunt aproape gata, aproximativ 10-15 minute.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Scoici
Frunze De Dafin
Cartofi
Cimbru
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Încălziți crema: într-o oală separată, încălziți crema până la abur (nu fierbe).4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Adăugați peștele în oala cu cartofi și adăugați crema încălzită. Întoarceți-vă la aragaz. Gatiti la foc mic, neacoperit, pana cand pestele este doar fiert, aproximativ 10 minute.Fii cu ochii pe căldură! Dacă utilizați smântână grea dreaptă, ar trebui să puteți evita mai ușor coagularea, chiar dacă supa începe să fiarbă. Dar dacă înlocuiți smântână ușoară, jumătate și jumătate sau lapte, amestecul se va coagula probabil dacă se apropie de punctul de fierbere (unul dintre motivele pentru care îmi place să folosesc smântână grea dreaptă). Păstrați temperatura astfel încât abia să se aburească, dar să nu fiarbă.Când peștele Tocmai este gătit, scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Cartofi
Pește
Lapte
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se amestecă pătrunjelul. Aromele se vor îmbunătăți dacă supa se odihnește cu 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Supă
3
Serviți cu pâine crustă sau biscuiți de stridii (nu pentru versiunea fără gluten).
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.