Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de orz de vită. Această rețetă face 35 de porții cu 32 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați orz de gătit rapid, morcovi, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Seria de supă de vită-Partea 2: Supă de vită și orz, Supă de orz și carne de vită, și Supă De Orz De Vită.
Instrucțiuni
1
Carne brună în cratiță mare; scurgere. Se amestecă apă, roșii, morcovi, ciuperci, orz, usturoi și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Orz
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperi. Fierbeți 10 minute sau până când orzul este fraged.