Supa de orz de linte Bistro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 265 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de apă, linte maro, kielbasa de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Linte-Orz, Supă De Orz De Linte, și Supă de linte și orz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă linte, ceapă, morcovi, roșii, kielbasa și orz în 4-quart Crock-Pot Slow cooker. Se amestecă bulionul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kielbasa
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
Linte
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Acoperiți și gătiți la foc mic 9 până la 10 ore sau până când lintea și legumele sunt fragede. Completați fiecare porție cu păpușă de muștar și hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm