Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete în cutia de rețete, supa de morcovi cu ardei roșu ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. O porție conține 520 calorii, 53G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 3,26 USD pe porție, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți unt, morcovi, maghiran și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Ardei Roșu-Morcov, Supă De Morcovi Și Ardei Roșu Prăjit, și Supă De Morcovi Cu Ardei Gras Roșu.
Instrucțiuni
1
Se fierbe ardeiul roșu 4 in. de la căldură până când pielea este blisterată, aproximativ 6 minute. Cu clești, rotiți piperul cu un sfert de tură. Se fierbe și se rotește până când toate părțile sunt blisterate și înnegrite. Puneți imediat piperul într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 15-20 de minute. Curățați și aruncați pielea carbonizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Îndepărtați tulpina și semințele; puneți piperul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Într-o cratiță mare, gătiți morcovii, ceapa și orezul în unt până când ceapa este fragedă. Se amestecă bulionul, apa, sucul de portocale, mărarul, coaja de portocală, sarea, maghiranul, cimbru, rozmarinul, salvia și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când morcovii și orezul sunt fragede. Se răcește timp de 10 minute.