Supa de linte cu cârnați italieni și Escarole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 544 calorii, 28G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați legături de cârnați, morcovi, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă de linte și Escarole, Supă de linte și Escarole (Cook ' s Illustrated), și Paste cu cârnați italieni de pui, ardei și escarole Skinnytaste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Fierbeți linte, apă, bulion, frunze de dafin și jumătate de usturoi într-o oală de 4 litri, neacoperită, 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Linte
Usturoi
Bulion
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, încălziți uleiul într - o oală largă și grea de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare până când strălucește. Cârnați maro, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați cârnații cu o lingură cu fante într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
4
Reduceți focul la mediu și gătiți ceapa, morcovii, țelina, usturoiul rămas, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Morcov
țelină
Usturoi
Piper
Ceapă
Sare
5
Adăugați cârnați și linte cu lichid de gătit și fierbeți, neacoperit, până când lintea este fragedă, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Cârnați
6
Se amestecă escarola și se gătește până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă oțetul după gust și se condimentează cu sare și piper. Aruncați frunza de dafin.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 85 de dolari pe sticlă.