Supă de linte cu cârnați italieni și Escarole

Supă de linte cu cârnați italieni și Escarole
Supa de linte cu cârnați italieni și Escarole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 544 calorii, 28G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați legături de cârnați, morcovi, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă de linte și Escarole, Supă de linte și Escarole (Cook ' s Illustrated), și Paste cu cârnați italieni de pui, ardei și escarole Skinnytaste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți linte, apă, bulion, frunze de dafin și jumătate de usturoi într-o oală de 4 litri, neacoperită, 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LinteLinte
UsturoiUsturoi
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, încălziți uleiul într - o oală largă și grea de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare până când strălucește. Cârnați maro, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați cârnații cu o lingură cu fante într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
4
Reduceți focul la mediu și gătiți ceapa, morcovii, țelina, usturoiul rămas, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
5
Adăugați cârnați și linte cu lichid de gătit și fierbeți, neacoperit, până când lintea este fragedă, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
CârnațiCârnați
6
Se amestecă escarola și se gătește până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă oțetul după gust și se condimentează cu sare și piper. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
EscarolaEscarola
OțetOțet

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista