Supă de linte și cârnați

Supa de linte și cârnați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 123 calorii. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 637 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Un amestec de țelină, bulion de pui, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 66%. Rețete similare includ Supă De Linte Cu Cârnați, Supă De Cârnați Și Linte, și Supă De Cârnați De Linte.
Instrucțiuni
Așezați cârnații într-o oală mare. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Se adaugă ceapa, țelina și usturoiul tocat și se sotează până se înmoaie și translucid. Se amestecă linte, morcov, apă, bulion de pui și roșii. Condimentează cu praf de usturoi, pătrunjel, frunze de dafin, oregano, cimbru, busuioc, sare și piper. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți timp de 2 1/2 până la 3 ore sau până când lintea este fragedă.
Amestecați pastele și gătiți 15 până la 20 de minute sau până când pastele sunt fragede.