Supă de legume la sfârșitul verii

Supă de legume la sfârșitul verii
Supa de legume de la sfârșitul verii este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă servește 6. O porție conține 186 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole, boabe de porumb, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cum sa faci cocktail-uri de vin congelate pentru sfârșitul verii bash, Supă De Legume De Vară, și Supă De Legume De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați bulionul, fasolea cannellini, dovlecelul, dovlecelul galben, fasolea verde, porumbul, ceapa, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Împărțiți amestecul între recipiente sigure pentru congelator. Congelați până când este gata de gătit, până la 3 luni. Gatiti-lamestec de supă Congelată1 / 4 cană crenguțe proaspete de mărar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Transferați amestecul de supă congelată într-o cratiță. Se fierbe la foc mediu, parțial acoperit, timp de 10 minute. Descoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, 4 până la 5 minute. Se amestecă mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista