Supă De Legume De Vânat

Supă De Legume De Vânat
Supa de legume de vânat este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 165 calorii, 14g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.38 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cartofi, legume, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă cu vânat și legume (vânător) , Tocană De Legume De Vânat, și Supă De Vânat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez sau o cratiță mare, carne de vânat maro în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Adăugați ceapa; se acoperă și se fierbe timp de 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
3
Adăugați ingredientele rămase; acoperiți și fierbeți cu 1 oră mai mult sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista