Supa de legume cu usturoi este o fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă servește 6 și costă 1,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 185 calorii. Mergeți la magazin și ridicați varză, piper măcinat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă De Paste Cu Legume Cu Usturoi, Supă de legume cu busuioc și sos de usturoi, și Ciorba de usturoi Gratin nr. 6 (crema de ciorba de usturoi).
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Călește morcovii, țelina și varza în ulei timp de aproximativ 8 minute, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Morcov
țelină
Ulei De Gătit
3
Ridicați focul la mare și turnați bulionul, roșiile și apa. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim, se acoperă și se fierbe timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Bulion
Apă
4
Scoateți capacul, amestecați macaroanele și încălziți timp de 5 minute sau până când macaroanele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane
5
Se ia de pe foc și se amestecă usturoiul și piperul negru măcinat.