Supă de legume în stilul Napoli: Cianfotta
Supă de legume în stilul Napoli: Cianfotta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 637 calorii, 16g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.66 pe portie. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți vinete, ardei grași, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Supă de legume în stilul Napoli: Cianfotta, Rețetă De Cianfotta De Legume De Vară, și Dovlecel marinat în stilul Napoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și tăiați toate "verdura" (inclusiv ardeii grași, roșiile, florile de dovlecel, ardeii iute) în zaruri de 1/2 inch. Asigurați-vă că faceți ardeii iute și curățați bine cuțitul și placa de tăiat după ce le tocați.
Într-o cratiță de 12 până la 14 inci cu laturi de 3 inci, încălziți uleiul de măsline pe o flacără medie-mare până când este fierbinte, dar nu fumează.
Se adaugă usturoiul și ceapa și se răcește până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați cuburile de cartofi și gătiți până se rumenesc ușor pe toate părțile, încă aproximativ 5 minute.
Adăugați restul de legume și lăsați să gătească până se înmoaie, încă aproximativ 15 minute.
Începeți să adăugați stocul, puțin câte puțin. Aduceți supa la fierbere, reduceți la foc mic și condimentați după gust cu sare și piper.
Serviți supa în 4 boluri de supă încălzite, garnisite cu busuioc.
Adăugați niște Parmigiano-Reggiano, după gust, dacă doriți.