Supă de legume în stilul Napoli: Cianfotta

Supă de legume în stilul Napoli: Cianfotta
Supă de legume în stilul Napoli: Cianfotta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 637 calorii, 16g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.66 pe portie. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți vinete, ardei grași, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Supă de legume în stilul Napoli: Cianfotta, Rețetă De Cianfotta De Legume De Vară, și Dovlecel marinat în stilul Napoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați și tăiați toate "verdura" (inclusiv ardeii grași, roșiile, florile de dovlecel, ardeii iute) în zaruri de 1/2 inch. Asigurați-vă că faceți ardeii iute și curățați bine cuțitul și placa de tăiat după ce le tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De DovleceiFlori De Dovlecei
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 InchCartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
Ardei GrasArdei Gras
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
2
Într-o cratiță de 12 până la 14 inci cu laturi de 3 inci, încălziți uleiul de măsline pe o flacără medie-mare până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se adaugă usturoiul și ceapa și se răcește până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
4
Adăugați cuburile de cartofi și gătiți până se rumenesc ușor pe toate părțile, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
5
Adăugați restul de legume și lăsați să gătească până se înmoaie, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
6
Începeți să adăugați stocul, puțin câte puțin. Aduceți supa la fierbere, reduceți la foc mic și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
StocStoc
SupăSupă
7
Serviți supa în 4 boluri de supă încălzite, garnisite cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați niște Parmigiano-Reggiano, după gust, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista