Reteta supa de găluște de pui chinezesc ar putea satisface pofta ta chineză în jurul valorii de 49 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 178 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de piept de pui, bulion de pui mai puțin de sodiu, ambalaje de tone câștigate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Găluște Chinezească, Supă De Găluște Chinezească, și Ciorba chinezeasca de galuste (aprox.).
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic. Lucrând cu înveliș de 1 tonă câștigată la un moment dat (acoperiți ambalajele rămase cu un prosop umed pentru a le împiedica să se usuce), puneți aproximativ 1 lingură de amestec de pui în centrul fiecărui ambalaj. Umeziți marginile ambalajului cu apă; aduceți colțurile opuse împreună. Apăsați marginile împreună pentru a sigila, formând un triunghi. Se acoperă ușor și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați bulionul de pui și sosul de soia într-o cratiță mare; se aduce la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.