Supă De Fasole Marină

Supă De Fasole Marină
Reteta supa de fasole marina se poate face în aproximativ 45 de minute. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 588 calorii, 42G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sare, varză, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Supă De Fasole Marină, Supă De Fasole Marină, și Supa Mea Preferată De Fasole Navy.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală fasolea; se pune într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scurgeți fasolea; clătiți și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Întoarceți fasolea în tigaie; acoperiți cu 6 căni de apă caldă. Stud ceapa intreaga cu cuișoare; se pune în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
4
Adăugați țelină, cimbru, crenguțe de pătrunjel, jareți de șuncă și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Aruncați ceapa, cimbru, crenguțe de pătrunjel și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Scoateți cârligele de șuncă din tigaie; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
7
Scoateți carnea din oase; se toacă fin pentru a produce 1/3 cană de carne. Aruncați oasele, pielea și grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
8
Adăugați carne, varză, cartof, ceapă tocată, morcov, sare și piper în tigaie; se amestecă bine. Acoperiți și fierbeți 30 de minute sau până când fasolea și legumele sunt fragede. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
KaleKale
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista