Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de fasole de legume. Această rețetă servește 14 și costă 47 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 118 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați țelină, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, Supă De Fasole De Legume, și Supă De Fasole De Legume.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare acoperită cu spray de gătit, călește ceapa, morcovii și țelina la foc mediu până când legumele sunt fragede, aproximativ 8 minute. Se amestecă în apă, bulion, roșii, fasole, orz, praf de usturoi și piper; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Praf De Usturoi
Legume
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Tomate
Morcov
Orz
țelină
Piper
Fasole
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați spanac; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când legumele sunt fragede.