Supă de fasole albă cu salvie prăjită

Supă de fasole albă cu salvie prăjită
Supa de fasole albă cu salvie prăjită este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă servește 6 și costă 1,07 USD pe porție. O porție conține 166 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Supă de fasole albă și Chanterelle cu salvie, Supă de fasole albă, salvie și cârnați, și Supă de fasole albă groasă cu salam prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați usturoiul, morcovii, ceapa și țelina și sotati-le, amestecând frecvent, până când legumele se înmoaie. Aproximativ 6 minute. Nu lăsați legumele să se coloreze. Opriți focul și adăugați Salvia tocată leaves.In un cuptor olandez mare cu capac, combinați fasolea cu suficient bulion pentru a le acoperi cu aproximativ 2 inci, 1 linguriță de sare, piper și amestecul de ceapă saut ed. Aduceți oala la fierbere mică deasupra aragazului. Acoperiți oala și coaceți până când fasolea este gătită, de la 1 la 1 oră la aproximativ. Condimentează după gust cu mai multă sare și piper. Se lasă deoparte să se răcească.Odată ce fasolea s-a răcit, curățați-le cu un blender de imersie până la consistența dorită. Poate fi necesar să adăugați mai mult stoc pentru a obține textura pe care ați dori-o like.To serviți oala supa în boluri de supă și garnisiți cu câte a frunze de cădere care au fost prăjite în ulei de măsline până când sunt crocante, dar nu arse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista