Supă de fasole albă cu escarolă
Supa de fasole albă cu escarolă durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 458 de calorii , 46 g de proteine și 15 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 8 porții. Pentru 2,49 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână roșii din conservă, fasole cannellini, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este oferită de Taste of Home. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună pentru iarnă . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 88% . Acest scor este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Escarolă cu fasole , Pulpe de pui cu ghimbir, usturoi și lime cu escarolă și Supă de pui cu cârnați, fasole albă și varză .
Instrucțiuni
Într-o oală olandeză, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până se înmoaie.
Adăugați supa, roșiile, condimentele italiene și fulgii de piper; aduceți la fierbere. Reduceți focul; fierbeți la foc mic, fără capac, 15 minute.
Adăugați orzo și escarola. Aduceți din nou la fierbere; gătiți 12-14 minute sau până când orzo este fraged.
Adăugați fasolea; încălziți, amestecând ocazional.
Presărați porțiile cu brânză.